Vízvezeték-tippek, amelyeket el kell olvasnod


Ha saját vízvezeték-munkát kell végeznie, akkor nem biztos, hogy tudja, mely szerszámokat, felszereléseket, milyen eszközöket vásárolja, és milyen szabályokat kell betartania. Az itt leírt tippek segítenek abban, hogy felismerje, mi a jobb vízvezeték-szerelő.

A zajos csöveket könnyű megjavítani. A szabadon lévő csöveket rögzítenie kell.

A szennyvíztartályt kb. Ötévente tisztítsa meg, hogy elsődleges állapotban maradjon. Noha egy kicsit költséges lehet, ha a szennyvíztartályt szivattyúzzák, sokkal magasabb a szennyvíz és a tartalék takarítás, valamint a szennyvíztartály javítása vagy cseréje.

Ne fizessen semmit, amíg a probléma megoldódik. Lehet, hogy le kell töltenie a pénzt, mielőtt elkezdenének dolgozni, de ne add fel a teljes pénzösszeget, amíg nem biztos benne, hogy jó munkát végeztek. Tudnia kell, hogy a vízvezeték-szerelő mindent elkészített, amit mondtak, mielőtt megkapják a pénzt.

Ha megismerné, hogy mi az eszköz, és hogyan kell ezeket használni, sokkal jobb lesz a vízvezeték-szerelő. Mielőtt megkezdené a javításokat, tervezze meg előre, egy hiba a javítást még költségesebbé teheti.

Ha eltömődött WC-je van, és nagyon alacsony a vízszint, ha a vízszint alacsony, akkor próbálja meg orvosolni ezt a problémát úgy, hogy meleg vizet enged a tálba a derékvonal körül. Ha szükséges, ismételje meg ezt az eljárást, mivel a víz visszatér az alacsonyabb szintre.

Soha ne használja a kezét, hogy próbálja meg kijavítani a szemétlerakást a probléma megoldása érdekében. Még akkor is, ha a hulladékkezelés jelentős veszélyt jelent. Az interneten keresztül kereshet, és megkeresheti a rendelkezésére álló diagramot.

Használjon leeresztő szűrőt, hogy megakadályozza a törmelék átjutását, amely eltömítheti a csöveket. A fürdőszobában lévőket rendszeresen tisztítani lehet.

Kerülje a zsír, zsír és más olajok bevezetését a csatornába. Ez elsősorban igaz, ha valaki szemeteskezelővel rendelkezik; a zsírok miatt a pengék lassabban és kevésbé forognak el. Ügyeljen arra, hogy az összes olajat a mosogatójától távol helyezze el.

Ha észreveszi, hogy víz folyik a mosogatógépbe, akkor valószínűleg a bűnös egy megfelelően nem rögzített konyhai mosogatótömlő. A mosogató és a mosogatógép tömlőjének felfelé és lefelé kell mennie, hogy ne keverje egymást a berendezés.

Ne öblítsen olyanokat, amelyek valószínűleg nem oldódnak fel, és tekerje le az eltömődő csöveket, egészségügyi betéteket, törlőkendőket, papírtörlőket és pamutgolyókat.

Ellenőrizze, hogy a szárító szöszcsapda-e. Ez elősegíti a szárítógép jobb működését és megakadályozza a tüzet. Ellenőrizze, hogy a csapdában vannak-e könnyek és szakadások, amelyek eltömődéseket és problémákat okozhatnak.

A megelőzés kulcsa a vízvezeték-számlák tartásának. A csatorna eltömődése nagyon gyakori vízvezeték-probléma. A haj könnyen eltömődhet. Sokkal egyszerűbb eltávolítani a hajat a képernyőn, mint egy csőből húzni.

Ha a szennyvíz a WC-ben mentett, ezt gyakran a fő szennyvízvezetékhez csatlakoztatott oldalsó csatlakozásokban lévő eldugulások okozzák. Ha önmagában nem tudja megoldani a problémát, akkor vízvezeték-szerelőre van szüksége, hogy hazajöjjön, és a vízvezeték-kígyót a WC-hez fusson, hogy megszüntesse az eltömődést.

Mint itt látható, a vízvezeték alapjait nem lehetetlen kitalálni. Csak sok alapvető dolgot kell lefedni. Miután elvégzett egy kis kutatást, elsajátította a gyakorlatot és felhasználta a kicsit a józan észét, könnyű kitalálni, hogyan kell kezelni a vízvezeték-munkát, és hogyan lehet azt sikeresen elvégezni.