Nu lăsați cumpărăturile online să vă frustreze, consultați sfaturile noastre

Când vine vorba de cumpărături online, cum pot economisi bani? Îmi place comoditatea de a primi achizițiile mele la ușă, dar nu vreau să plătesc din nas pentru serviciu. Răspunsul este să citiți toate sfaturile utile de mai jos pentru a vă ajuta să economisiți din achizițiile dvs. online.

Amazon Prime poate fi o investiție bună pentru tine dacă ești un cumpărător frecvent Amazon. Veți plăti 79 USD pe an, dar costul merită recompensa. Acest abonament oferă livrare gratuită de 2 zile pentru toate articolele stocate, precum și reduceri speciale pentru livrările peste noapte. De asemenea, puteți reda filme în flux gratuit din biblioteca lor extinsă. Acest lucru vă economisește și o sumă semnificativă de bani.

Cumpărăturile online sunt o modalitate excelentă de a găsi articole epuizate în magazinul dvs. local. De exemplu, dacă nu reușiți să găsiți o anumită dimensiune de blugi la magazinul din apropiere, puteți căuta pe site-ul magazinului și puteți afla dacă aceștia sunt disponibili pentru a vă fi livrați.

Încercați să faceți cumpărături online numai la companii cu care sunteți deja familiarizați. Sunt șanse ca un magazin la care mergeți în mod regulat are probabil un site web sigur. Dar, dacă accesați un site web despre care nu știți nimic, vă puneți în pericol informațiile personale, cum ar fi informațiile cardului dvs. de credit.

Cea mai bună și mai sigură metodă de plată de utilizat atunci când faceți cumpărături online este cardul de credit. În cazul în care se întâmplă nefericirea și cineva obține informațiile dvs. personale, sunteți protejat de Legea Fair Credit Billing. Aceasta înseamnă că puteți combate orice debitări neautorizate de pe cardul dvs. și fără plată atunci când are loc o investigație.

Nu mergeți doar la un comerciant online pentru a cumpăra un produs. Faceți o comparație de preț cu alți retaileri. Comparați costurile produselor împreună cu prețurile de transport și politica de returnare a acestora. Când aveți aceste informații, puteți fi sigur că veți cumpăra de la un comerciant pe care vă puteți baza.

Dacă observați un articol care vă place și doriți să îl cumpărați în timp ce faceți comisioane, vedeți dacă puteți găsi o ofertă mai bună pentru el online! Multe lucruri precum pantofii sau jocurile video sunt mai ieftine online, așa că o căutare rapidă pe internet vă poate economisi niște bani.

Treceți foarte atent pe pagina produsului a articolului care vă interesează. Verificați detaliile specifice și dimensiunea articolului pentru a vă asigura că obțineți ceea ce doriți cu adevărat. Rețineți că imaginile produselor de pe site-ul web pot să nu fie complet exacte.

Căutați o adresă și un număr de telefon pentru orice comerciant cu amănuntul înainte de a vă scoate cardul de credit și de a face o achiziție cu el. Sunt multe persoane care îți vor lua informațiile și le vor folosi în mod fraudulos, așa că trebuie să fii foarte atent. Chiar dacă totul pare legitim, evitați orice site-uri care nu au informații de contact.

Faceți cumpărături comparative înainte de a face orice achiziție. Acest lucru este valabil pentru cumpărăturile tradiționale, dar cumpărăturile online fac totul foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este să căutați rapid produsul pe internet și să vedeți ce prețuri apar. Dacă există un preț mai bun acolo, de obicei veți ști destul de repede.

Când găsești un articol vestimentar care îți place, dar nu știi sigur cu ce să-l împerechezi, cumpără-te. Site-uri diferite ar putea oferi aceleași produse, dar le pot prezenta diferit. Puteți găsi aceeași cămașă asociată cu diferiți pantaloni sau fuste. Vă va ajuta să vă faceți o idee bună despre cum ar arăta atunci când este asociat cu diferite funde.

Acum știți cum să puteți face cumpărături online, să vi se livreze articolele direct și, totuși, să nu trebuie să cheltuiți în plus pentru confort. Asta înseamnă că ai devenit un cumpărător online inteligent! Continuați să căutați oferte și să cumpărați ceea ce aveți nevoie, totul datorită acestui articol.