Jobb villanyszerelés marketing ezeken a nagyszerű ötleteken


Tegyük fel, hogy éppen most új marketingstratégiát fejlesztett ki, és fontolóra veszi a villanyszerelés cikkjét, hogy javítsa üzleti kilátásait. A cikk és a más forrásokból származó információk felhasználásával készíthet néhány szép pénzt a villanyszerelés cikkjével.

Használjon SEO kulcsszavakat a cikkekben. Néha az emberek, akik egy bizonyos kifejezést keresnek, nagyobb valószínűséggel vásárolnak, amit eladnak. Ne feszítsd túl. Ha a cikket kulcsszókkal töltötte be, akkor az embereket természetellenesen fogja olvasni, és a keresőmotorok pókjai potenciális spamként fogják büntetni.

Tartsa szem előtt az olvasó figyelmét. Senki sem szereti olvasni egy cikket olyan bekezdésekkel, amelyek csak be- és kikapcsolódnak. Tökéletesítse ezt úgy, hogy minden bekezdést hat mondat alatt tart. Ha többet szeretne mondani valamiről, egyszerűen indítson el egy újat. Ez megakadályozza, hogy a cikk elakadjon.

A legtöbb cikk a weben nem lehet hosszabb 400-600 szónál. Az online olvasóknak nem valószínű, hogy türelmük van, hogy több ezer szavakat szerezzenek egy témában. Tartsuk rövidre és nyugalomra. El kell távolítania a fő pontját, hogy az olvasók legalább megkapják az alapokat.

Amikor közzétesz cikkeket, rendkívül fontos a helyesírás és a nyelvtan kétszeres ellenőrzése és még hármas ellenőrzése is. Az olvasókat az olyan cikkek kapcsolják ki, amelyek tele vannak helytelenül írt szavakkal és nem gratmatikus kifejezésekkel. Még akkor is, ha a tartalom szilárd, a rossz helyesírás és a nyelvtan továbbra is megbízhatatlannak tűnik.

Ahhoz, hogy hírnevet szerezzen hiteles, megbízható cikkpiacszakértőnek, hosszabb, kiváló minőségű cikkeket kell kapnia, amelyeket valódi emberek olvasnak. Azokat a cikkeket, amelyek a blogodon, a webhelyen vagy a nagy profilú aggregációs webhelyeken fognak megjelenni, különös gondossággal kell kialakítani. Elfogadható, hogy az ilyen cikkeket a szokásosnál hosszabb ideig tartsuk, ha minden figyelmet szentelsz azok tökéletesítésére.

Még mindig tudnia kell a SEO-ről és az internetes marketingről, ha egy nagy villanyszerelés cikkszakértőnek számít. Minél többet tudsz a kulcsszavakról, és hogyan használhatod a SEO-t, hogy segítsd a cikked rangját jobban, annál sikeresebb leszel. Egyszerűen nem elég a cikkek írása. Tartsa szem előtt a célját.

Ha marketing cikkeket szeretne írni, készítsen egy szerzői életrajzot magának. Ennek a kompozíciónak röviden be kell mutatnia a saját személyes adatait. Győződjön meg róla, hogy minden olyan információt tartalmaz, amely leírja szakértelmét. A szakterületen szerzett szakértelem hitelesebbé teszi a marketing cikket.

Amikor a cikket írja, ne tegyen semmit más forrásból. Ha valamit más forrásból kell használnia, győződjön meg róla, hogy megfelelően hitelezte, és saját tartalmába helyezi. Ne csak másoljon, illesszen be és küldjön valaki más munkát. Próbáljon meg egy olyan programot is használni, mint a CopyScape, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem véletlenül plagizál valamit, amit olvasson online.

A cikkmarketing segít abban, hogy több forgalmat szerezzen, és javítsa kapcsolatait az ügyfelekkel vagy a potenciális ügyfelekkel. Az első lépések az, hogy néhány jó mutatót tanuljunk meg, amelyek közül néhányat a cikken keresztül kaphatsz.